Cursus nagelstyliste

Cursus Nagelstyliste – Bij welke aanbieders kun je deze bestellen?

De cursus nagelstyliste wordt aangeboden door thuisstudie aanbieders: Laudius, NHA, NTI en LOI.

Cursus Thuisstudie aanbieder
Lesgeld Type
Nagelstyling** NHA**   € 319,-** Met docent**
Nagelstyling* Laudius*    € 169* Zelfstudie + Materialenpakket t.w.v. € 399 mee te bestellen voor maar € 149*
   € 229* Met docent + Materialenpakket t.w.v. € 399 mee te bestellen voor maar € 149*
  € 249* Met docent, Examen en Extra’s + Materialenpakket t.w.v. € 399 mee te bestellen voor maar € 149*
Nagelstyling LOI    5 x € 74,50 Met docent
Nagelstyling NTI   12 x € 29,70 Met docent

Voor méér informatie klik je op de link van een aanbieder!

*Laudius… Wat een topaanbieding!!

Bij Laudius profiteer je in meerdere opzichten van een super aanbieding. Bij Laudius kun je kiezen om je studiemateriaal volledig digitaal of ook op papier te ontvangen. Het voordeel van digitaal is dat je kunt studeren waar en wanneer je maar wilt op je tablet, smartphone, computer, etc. Uiteraard kun je de cursus ook zelf printen.

Daarnaast ben je bij Laudius vrijwel altijd verzekerd van de laagste prijs. Niet alleen het lesgeld van de cursus is laag. Bij Laudius betaal je geen inschrijfgeld.

Bekijk zeker de mogelijkheden die het meest uitgebreide pakket omvat. Voor een in verhouding klein extra bedrag kun je bij de meeste cursussen:

 • Hulp van een docent krijgen
 • Een examen afleggen
 • Toegang tot de E-bibliotheek (100 extra e-books over diverse onderwerpen)
 • Makkelijk en snel geluidsbestanden van je opleiding maken zodat je de cursus kunt beluisteren d.m.v. readspeaker.

Wat ons betreft zijn er nog maar weinig redenen om een Laudius cursus niet te proberen. De investering is t.o.v. andere aanbieders laag en de kwaliteit is goed. Ben je niet tevreden? Geen probleem, je hebt je cursus 30 dagen op proef en kunt hem dus snel weer retourneren.

** NHA – Schrijf je in en ontvang een 9″ tablet + toetsenbord cadeau!

Als je kiest voor een cursus van NHA dan ontvang je naast een uitstekende cursus ook nog eens een 9 ” tablet + toetsenbord cadeau! De cursus heb je 15 dagen op proef. Niet geslaagd? Dan krijg je je lesgeld terug!

Praat mee over deze thuisstudie

Heb je een vraag over deze cursus? Of heb je de cursus gevolgd en wil je je ervaring delen? Wij horen het heel graag. Praat met ons mee en geef hieronder je reactie!

38 gedachten over “Cursus nagelstyliste

 1. Emma Boonstra

  Hallo! Ik ben bezig met nagelstyling van Laudius. Het is een hele leuke cursus en ben er erg tevreden over. Heb lang getwijfeld, maar achteraf geen spijt.

  Groetjes,
  Emma

  1. Wendy - Thuis-studeren.net Bericht auteur

   Hoi Emma. Leuk dat je reageert! Kun je ons uitleggen waarom je tevreden bent? En ik ben ook benieuwd naar je mening rondom het pakket dat Laudius weg geeft bij de cursus. Kun je daar iets meer over vertellen?

   1. Emma Boonstra

    Ik vind de cursus gewoon goed opgebouwd. Ik ga er stap voor stap doorheen en merk dat ik mij de technieken snel eigen maak.

    Over het pakket kan ik niet zoveel zeggen. In ieder geval kan ik als startende nagelstyliste niet echt een goed oordeel geven. Wel vind ik alle materialen fijn werken en het ziet er allemaal goed en stevig uit. Zoals ik al zei, ik heb er een goed gevoel bij.

    1. Manon B

     Ik overweeg ook om de cursus nagelstyling te gaan volgen bij Laudius, maar in combinatie met de cursus voor het starten van mijn eigen salon. Emma doe jij dit ook? Of doe je alleen de nagelstyle cursus? En kun je ook aangeven of werkelijk alles goed uitgelegd wordt: van acryl tot gelnagels plaatsen maar ook het opvullen na een aantal weken etc? Ik bedoel meer: is de cursus erg oppervlakkig of gaan ze ook echt door in de details??
     Ik ben erg enthousiast om de cursus te volgen maar tegelijk ook enigzins terughoudend omdat er op laudius.nl geen proefles oid wordt aangeboden en ik dus totaal niet kan inschatten hoe het lesmateriaal er uit ziet…
     Ik hoop dat je mij meer kunt vertellen!
     Groetjes Manon

     1. Wendy - Thuis-studeren.net Bericht auteur

      Hoi Manon. Goede vragen!

      Misschien kan ik je al iets verder helpen. Bij Laudius, en bij alle andere aanbieders trouwens ook, kun je de cursussen wel op proef nemen, ook nagelstyling!

      Ze noemen het: ’14 dagen proefperiode’. Je meldt je gewoon aan voor de cursus en dan krijg je de cursus op proef. Kun je alles bekijken en bepalen of het iets voor je is. Je moet alleen even opletten dat je de cursus niet te laat terug stuurt als je toch afhaakt.

      Ik heb zelf ook een keer getwijfeld omdat ik dacht dat ik dan al geld aan het betalen was. Dat bleek dus niet zo te zijn. Pas als je de thuisstudie houdt dan hoef je pas te betalen.

      Hou je ons op de hoogte? Succes met je keuze!

 2. Leen

  Ik ben al enkele jaren bezig met nagels. Heb hiervoor ook een diploma via avondschool. Aangezien het voor mij enkel maar bij een hobby blijft,het zijn tenslotte dure materialen, zou ik graag eens weten of jullie ook apart ‘nailart’ lessen geven. Hierin zou ik toch wel wat dingen willen leren.

  Mvg

 3. Anja

  Hallo,

  Ik kwam deze site tegen en wilde graag een vraag stellen, ik hoop dat iemand erop reageert aangezien het al even geleden is dat hier voor het laatst reacties werden geplaatst.
  Ik heb de cursus nagelstyling van de NHA in huis, ik weet nog niet of ik het houd. Het is namelijk zo dat er echt helemaal niks over nagelziekten in staat en dit lijkt me toch wel van belang. Nu kan ik de cursus gaan volgen en dat van de nagelziekten zelf opzoeken. Of ik ga de cursus bij een andere aanbieder volgen. Nu heb ik wat rond gekeken en zag op de verschillende sites van de aanbieders een lijst met dingen die aan bod komen in de cursus, echter staat nergens iets over nagelziekten bij, alleen bij laudius stond iets waarvan ik dacht zou het er dan toch in staan. Nu vraag ik me af hoe dat is bij laudius, in hoeverre staat er iets over nagelziekten in en staat er ook in wanneer je wel nagels mag zetten en wanneer niet?
  En is er iemand die de cursus nagelstyling bij een andere aanbieder volgt en hoe is dat daar?
  Het kan toch niet zo zijn dat er nergens over nagelziekten gepraat word terwijl dit juist zo belangrijk is.

  Groetjes Anja.

 4. Ik

  Hallo 🙂

  Ik volg ook een nagelstyliste opleiding van NHA, ik vind het tot nu toe een erg leuke opleiding! Ik kan niet wachten om echt met de aqryl te beginnen 🙂
  Het pakket vind ik een beetje minder, in het begin was ik heel enthousiast maar veel dingen heb ik erbij gekocht, ze zijn niet noodzakelijk maar zonder kan eigenlijk ook niet en deze spullen staan wel in het boek.
  Maar dat maakt me niet zo veel uit, ik vind het een hele fijne opleiding! (9 maanden vind ik wel erg lang ik doe het nu 1,5 maand en ben bij les 5 maar ik werk er ook wel veel aan..)

  Groetjesss

 5. Jenny

  Ik wil graag een cursus nagelstyliste gaan volgen met eigen salon.
  Nu wil ik vragen of bij Ladius ook praktijkdagen bij gegeven worden.

  1. Wendy - Thuis-studeren.net Bericht auteur

   Hoi Jenny,

   Bij Laudius worden geen praktijkdagen gegeven bij de cursus nagelstyling. Als je je inschrijft dan zou het leuk zijn als je je bevindingen hier wilt delen!

   Succes.

   Groetjes,
   Wendy

 6. Laura

  hallo,

  ik ben al een tijdje bezig met gel nagels en de basis heb ik al onder de knie. Ik heb ook stage gelopen bij een nagelstyliste. Nu wil ik graag zelf nagels maken bij klanten. En vind dat ik hiervoor wel moet kunnen aantonen dat ik er een cursus voor heb gedaan zodat ik er geld voor kan vragen. Ik zou graag alleen een gel cursus willen doen. Welke kan ik dan het beste doen? Ik zag dat Laudius het beste eruit kwam. Ik ben ook opzoek naar een redelijk prijsje.

  groetjes

 7. cindy

  Hoi hoi,
  Ik had me net ingeschreven bij NHA voor de cursus,toen ik op deze pagina kwam,gelukkig zeg 🙂 heb mijn cursus geannuleerd en mij ingeschreven bij Laudius 🙂 had niet gezien dat NHA geen UV-lamp had bij de materialen,ik ben dan ook maar een beginner 😉 heel erg bedankt voor deze site en ik zal zeker en vast mijn ervaringen met jullie delen! groetjes

 8. Janneke

  hoi,

  Ik wil over 2,5 week starten met de cursus nagelstyling bij Laudius maar was benieuwd wel merk er word gebruikt bij het materialen pakket zodat ik zelf nog wat extra materialen kan bestellen.

 9. Anique

  Hallo allemaal,

  ik wil graag ook een studie doen in de nagelstyling,
  nu heb je een mooi materialen pakket bij laudius maar welke doen jullie met docent of zonder?
  Hebben jullie tips wat ik het beste kan doen?
  wil dan graag thuis me klanten ontvangen?

  Groetjes Anique

 10. Anita

  Hallo,

  Ondertussen ben ik al 2 maanden aan het twijfelen of ik de cursus nagelstyling via Laudius wil gaan doen, en hoe ik dit wil doen.

  Je kunt bij de cursus kiezen of je dit met of zonder hulp van een docent wil doen. Wat zijn jullie ervaringen? De cursus op zich lijkt me niet heel moeilijk, dus ik twijfel of ik met docent moet kiezen.

  Verder vraag ik me af hoe het pakket wat erbij geleverd wordt eruit ziet? Als ik naar de prijs kijk moet dit wel een redelijk pakket zijn. Is het het geld waard of kun je het net zo goed allemaal zelf los kopen?

  Ik hoop graag iets te horen want ik twijfel heel erg.

  Groetjes,
  Anita

 11. Mischa

  Wil heel graag de cursus nagel stylist gaan volgen, zonder docent maar nu kan ik alleen ‘met’docent kiezen. Wie kan mij vertellen hoe dit zit?

  gr. Mischa

  1. Wendy - Thuis-studeren.net Bericht auteur

   Hallo Mischa,

   Bij welke aanbieder wil je je inschrijven voor deze cursus? Dan kan ik je misschien verder helpen.

   Groetjes,
   Wendy

 12. karin

  Ik wil graag de cursus nagelstyling gaan volgen bij laudius maar moet je het bedrag in 1x betalen of kan het ook in termijnen.

  Gr ,

  karin

 13. Wendy - Thuis-studeren.net Bericht auteur

  Hoi Karin,

  Ik heb even snel gekeken voor je. Als je ervoor kiest om de cursus digitaal en zonder leraar te ontvangen dan kun je niet in termijnen betalen en zijn de kosten 1x € 199.

  Voor alle andere opties (papier of digitaal + papier) en ook als je kiest voor met een leraar, dan kun je wel in termijnen betalen. Alleen betaal je zo te zien altijd 1x het bedrag van € 199 en dan in termijnen erna.

 14. Dorothy

  Ik overweeg om een cursys nagelstyliste te volgen. Ik twijfel of ik dit doe bij NHA of Laudius.

  Kan iemand mij raad geven.

  Alvast bedankt

 15. Fiana

  Ik zit al een tijdje te denken voor de cursus nagelstyling maar ik zit te twijfelen tussen nha of laudius. Welke is beter ? Ook kwa materiaal en les? Zag bij de nha dat daar ook een dvd bij zit en nu 50-70% korting.

 16. Cynthia

  Ik zit de informatie van de studie nagelstyliste van Laudius door te lezen, en nu zie ik dat je een open boek examen kunt afleggen. Wat houdt dit precies in?
  Ik neem aan dat je het examen dan thuis aflegt. Maar hoe?
  Ik bedoel, hoe kan de examinator jou dan beoordelen of je het goed doet?
  Of krijg je opdrachten en moet je die opsturen? Ik neem aan dat je alleen thuis bent met zo’n examen.
  Kan iemand mij daar antwoord op geven?

  Alvast bedankt voor het antwoord 😉

  1. Wendy - Thuis-studeren.net Bericht auteur

   Hoi Cynthia,

   Ik kan je hier helaas geen antwoord op geven. Heb je al geprobeerd contact op te nemen met Laudius hierover? Overigens ben ik uiteraard wel benieuwd naar het antwoord, dus als je iets weet… 🙂

 17. denise

  goeiedag allemaal.

  Ik doe een cursus van 12 maanden professionele nagelstyliste bij loi.
  Hier ben ik enorm tevreden over.
  je krijgt de beste kwaliteit nagel producten die in de nagel branche worden gebruikt.
  cnd ik werk hier alleen maar mee en wil niks anders.
  Ik heb gezien dat andere materialen pakketten bestaan uit slechte kwaliteit en daarom alleen goed zijn om mee te oefenen maar niet om een volledige nagelset mee te zetten.

  Het is prijzig en je kan cnd alleen bestellen als je kan aantonen dat je een diploma of cursus volgt.

  ik ben in augustus begonnen en kan nu al acryl en gel volledig bijna perfect plaatsen met ook nog nail art.
  bekijk mijn Facebook site voor de nagels als je nieuwsgierig bent.

  wat ik jammer vind is dat loi veel nagel producten in het boek laat zien wat je er niet bij krijgt.
  Ik heb daarvoor veel zelf bij moeten kopen.

  Zoals iemand al zei de producten zijn erg duur en vooral de cnd professionele nagel merk.
  ik werk hier alleen maar mee vanwege het beste resultaat kwaliteit en ik werk hier het liefst mee.
  daarnaast is young nails ook een erg lekker merk om mee te werken.
  Andere onbekende merken moet je meer of minder acryl gebruiken voor een mooi acryl balletje of de nagels beschadigen te snel.
  dat heb ik meteen gemerkt.

  ik raad daarom iedereen aan niet met goedkope zooi te kloten om andermans nagels “mooi” te maken.
  daarnaast heb ik ergens gelezen dat het merk solairnagels enorme schade toerichten aan de eigen nagels.
  Ze sterven af vanwege een stof wat er in zit.
  Het word nog steeds verkocht en veel gebruikt Door de Chinezen omdat het goedkoop is !

  ik moet zeggen dat ik veel heb geleerd ook via YouTube.
  als je de basis uit het boek goed Door neemt en daarnaast vele mensen andere eigen technieken gebruiken.
  Dit is een tip maar het moet niet zo zijn dat je een verkeert filmpje bekijkt van een thuis doe het zelfer dus kijk goed of het een prof is en leer vanuit de basis van je boek!
  Doe je het op een andere manier omdat het voor jou handiger is dan leer je eigenlijk niet zoals het hoort.
  in kleine dingen kan je de handigheid er in houden maar pas op bij je examens dat je het precies volgens het boek doet.
  Ik heb namelijk gezien dat er echt veel andere manieren zijn zoals bijv beginnen met het opvullen bij de tip en dsn pas het nagelbed dat hoort bij mijn boek zo te gaan.
  En anderen beginnen bij het nagelbed en dan de tip.
  voor een freche manicure dan.
  Ik zelf vind het laatste fijner maar Door veel te oefenen via de regels van het boek kan ik het beiden met succes.

  Dit was zo ongeveer wat ik ervaar en wat ik jullie kan mee geven voor tips.

  als er nog vragen zijn stuur me een fb bericht!

  Heel veel liefs denise en succes met het zoeken van een cursus of je opleiding.

 18. Sarah

  Ik hoop nu ontzettend erg dat er nog vrijwel iemand reageert, omdat ik inmiddels alweer een jaar later reageer.
  Ik ben ontzettend aan het twijfelen tussen de studie nagelstyling van NHA en Laudius.
  Heeft iemand inmiddels zijn diploma op 1 van de 2 opleidingen al afgerond? Was het lesmateriaal overzichtelijk en hoe was het starterspakket dat je erbij kreeg?
  Kan je ook gemakkelijk contact opnemen met de docenten indien dit nodig is?

  Please, help me out!

  Groetjes,

  Sarah

 19. Wendy - Thuis-studeren.net Bericht auteur

  Hoi Allemaal!

  Het is een tijdje stil geweest op deze pagina, maar dat gaat vanaf nu weer veranderen! Wij zijn heel benieuwd naar jullie vragen, opmerkingen, ervaringen en suggesties 🙂

  Groetjes,
  Wendy

 20. Mareille

  Hallo allemaal

  Ik zit heel erg in twijfel of ik een thuisstudie moet gaan doen of toch een studie via een soort nagelstyling school. (Denk hierbij aan Nail XL in Hengelo.
  Ik weet niet zo goed wat ik moet doen en twijfel enorm. Waarom zijn hier bijvoorbeeld de materialen zo “goedkoop” maar bij een school zo duur.
  Het grootste verschil tussen thuisstudie en een studie via een organisatie is de prijs.

  Groetjes Mareille

  1. Wendy - Thuis-studeren.net Bericht auteur

   Hoi Mareille,

   Goede vraag die je hier stelt! Ik hoop dan ook dat je reacties ontvangt aangezien meer mensen met deze vraag zullen zitten.

   Ik kan je in ieder geval 3 tips geven:

   1. Stel deze vraag zeker ook bij de thuisstudie opleider waar je de cursus nagelstyling misschien wil gaan volgen. Benieuwd wat hun antwoord dan is.

   2. Maak gebruik van de proeftermijn. Maar dat geldt niet alleen in deze situatie, dat geldt eigenlijk altijd. Een cursus is een apart product. Als je niet écht een cursus voor je ziet zoals hij is, dan zul je nooit precies weten of hij aan je verwachtingen voldoet. Laat hem eens thuis komen, dan weet je in ieder geval wat je van een thuisstudie kan verwachten.

   3. Je geeft aan dat het grote verschil het verschil in prijs is. Je zou ook kunnen redeneren om te starten met een thuisstudie. Is het niet 100% wat je ervan verwachtte, dan heb je in ieder geval al bepaalde kennis en kunde opgedaan die je verder zal helpen tijdens je verdere opleiding.

   Heel veel succes!

   Groetjes,
   Wendy

  1. SEAFLAPFLAP

   Ik zal verder in de cursus een review maken over deze opleiding als er vragen zijn beantwoord ik die graag (ik ben 23 als jullie dat belangrijk vinden)

 21. nathalie

  Hoi..
  ik heb vorige week het pakket gelnagels leren zetten incl dvds en elearning studie plan besteld. Zin in !! Na 8maanden kun je een erkend certificaat krijgen, wie heeft ervaring met studieplan? Ongeacht welke studie
  Gr nathalie

 22. Eileen

  weer een pagina update hier,

  Vandaag het cursus pakket bij loi besteld professionele nagelstyling.
  Ben benieuwd aangezien in nog al veel eisend ben. Je krijgt na afloop wel een erkend diploma en zoals je op de site kon zien zit er een stukje bij voor het opzetten van een eigen salon.

  Als ik het niet vergeet, zal ik regelmatig updaten

 23. Robin

  Seaflap!

  Vorig jaar heb jij een berichtje geplaatst dat je het pakket van de NHA binnen zou krijgen! Nu bijna een jaar verder, en wat vond je er van? De studie, pakket en alles? Hoor graag van je, ik verwacht het pakket ook 1 deze dagen.

  1. Wendy - Thuis-studeren.net Bericht auteur

   Veel plezier met je cursus Robin. Het zou mooi zijn als jij jouw ervaringen met ons wil delen hier. Weet zeker dat veel mensen die info zullen waarderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *