Cursus Uitvaartverzorging

Cursus Uitvaartverzorging – Thuisstudie aanbieder NHA

De cursus uitvaartverzorging is sinds kort te volgen bij thuisstudie aanbieder NHA.

Cursus Thuisstudie aanbieder
Lesgeld Type
Uitvaartverzorging* NHA* € 599,-* Met docent*
Uitvaartverzorging LOI €12 x € 76,27 Met docent

** NHA – Schrijf je in en ontvang een 9″ tablet + toetsenbord cadeau!

Als je kiest voor een cursus van NHA dan ontvang je naast een uitstekende cursus ook nog eens een 9 ” tablet + toetsenbord cadeau! De cursus heb je 15 dagen op proef. Niet geslaagd? Dan krijg je je lesgeld terug!

Praat mee over deze thuisstudie

Heb je een vraag over deze cursus? Of heb je de cursus gevolgd en wil je je ervaring delen? Wij horen het heel graag. Praat met ons mee en geef hieronder je reactie!

Grote behoefte aan uitvaartverzorgers

Er blijkt in Nederland een grote behoefte te bestaan naar uitvaartverzorgers. Nabestaanden willen hun overleden vriend, familielid of kennis een mooie laatste eer bewijzen. Vaak zijn deze nabestaanden overmand door emoties waardoor het organiseren van de begrafenis moeite kost. Maar uiteraard ook een gebrek aan vakkennis bemoeilijkt de organisatie van een uitvaart.

Als uitvaartverzorger zorg jij ervoor dat nabestaanden op een waardige manier afscheid kunnen nemen van hun dierbare. In de cursus uitvaartverzorging leer je omgaan met de emoties die bij een uitvaart komen kijken. Daarnaast leer je hoe je in staat bent om de uitvaart zelfstandig te leiden.

2 gedachten over “Cursus Uitvaartverzorging

 1. Miranda van Dam-Sloof

  Goedendag ik wil graag weten wat het slagingspercentage is en wanneer en waar examen ? Welke opleiding moet je hebben gedaan?

  1. Wendy - Thuis-studeren.net Bericht auteur

   Hallo Miranda,

   Ik zie op de websites va NHA en LOI dat er geen specifieke vooropleiding nodig is. Het maakt dus niet uit welke opleiding je gedaan hebt.

   De andere 2 vragen kun je beter stellen aan NHA en LOI zelf. Daar heb ik helaas geen inzicht in. Maar als je het antwoord weet, deel het hier gerust, want er zijn meer mensen benieuwd naar 🙂

   Groetjes,
   Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *