Laudius ervaringen

Wat zijn jouw ervaringen met Laudius?

Heb jij ervaring met een cursus, opleiding of thuisstudie van Laudius? Help anderen dan met het maken van een weloverwogen keuze! Ben je tevreden of juist niet? Waarom ben je (on)tevreden? Laat je reactie hieronder achter!

Op de website van Laudius vind je uiteraard ook veel informatie rondom thuis studeren.

Laat snel weten wat je Laudius ervaringen zijn. Beantwoord onderstaande poll!

Zou jij Laudius aanraden aan vrienden en bekenden?

View Results

Laden ... Laden ...

15 gedachten over “Laudius ervaringen

 1. Rens Smits

  Ik heb grafisch vormgever gedaan bij Laudius en ben heel positief. Cursus was goed te volgen, ook al was ik en echte beginner. Daar was ik vooral bang voor dat ik het nivo niet aan kon, maar was dus allemaal goed te volgen.

  Ook fijn contact gehad en best snel antwoord op mijn vragen. Ben ook al in staat om echt leuke projecten op te zetten en ga me daarom een bedrijfje starten.

  1. Max

   Beste Rens,

   uit welke onderdelen bestond deze cursus? Alleen de Adobe pakketten leren of ook alles wat eromheen hangt?

   groet,
   Max

   1. Rens Smits

    Sorry, zie nu pas je vraag. Maar zijn inderdaad echt de adobe pakketten die je leert. Creativiteit ga je vanzelf steeds meer ontwikkelen merk ik. Naarmate je handiger wordt en alle functies gaat begrijpen moet je er mee gaan spelen en dan maak je rdelijk snel al echt mooi werk.

   2. Willemijn

    Hoi Rense, ik ben ook aan overwegen om Grafische vormgeving te gaan volgen bij Laudius, ben heel benieuwd naar je ervaring tot nu toe?

 2. Manon

  Ben heel tevreden met mijn cursus van Laudius. Ik had in het begin mijn twijfels omdat het de enige is die ik niet kende. Twijfelde tussen Loi en Laudius vooral vanwege het verschil in prijs. Had een goed gevoel bij Laudius en er daarom toch maar voor gekozen.

  Het materiaal wat ik heb ontvangen is super! Ga in een lekker tempo door de cursus heen, is heel leerzaam. Ook reageert mijn leraar snel op mijn vragen. Ik kan hun zeker aanbevelen, denk nu al over een volgende cursus.

  Gr Manon

 3. Angelique

  Ik volg een curcus nagelstyling bij Laudius. Je leert zowel acryl als gel. Ik ben heel tevreden over de cursus enkel vind ik dat bij het startpakket wat meer acrylproducten mochten bij zitten zoals fench white en roze acrylpoeder. Zo kan iedere cursist zelf voelen met welk materiaal hij/zij best werkt.

  Groetjes

 4. jennefer

  hoi ik wil de cursus artist manager volgen.
  heeft iemand hier ervaring mee?
  Ik ben benieuwd hoe de cursus is..

  alvast bedankt,

 5. Anne

  Ik volg nu een cursus filmmaker van Laudius en ik ben super tevreden!! Mijn leraar en schrijver van de cursus heeft zelf op de film acedemie gezeten, en weet dus echt waar het over gaat 😉 ik geloof dat dit bij alle cursussen wel is, goed geschreven en niet saai!!! Super enthousisast en zou het echt aan iedereen aanbevelen

 6. Remy

  Zelf ben ik al een tijdje aan het denken om via Laudius de cursus journalistiek, gamedesigner, webdesigner en websites maken met (X)HTML en CSS. Nu is alleen mijn vraag wat hebben jullie er aan gehad met betrekking tot toekomstperspectief?
  Heeft dit bijvoorbeeld bijgedragen aan het verkrijgen van een baan binnen de branche waar je voor hebt geleerd, en in welke mate heeft de cursus meegewogen in de sollicitatie?

 7. Gwen

  Hallo…. Ik ben geïnteresseerd in de cursus gewichtsconsulente…iemand ervaring met deze keus? Is het makkelijk zowel zelfstandig als ergens in een bedrijf te kunnen werken? Of Eisden de meeste een diploma? Groetjes gwen

 8. Sharon

  Hee,

  Ik wil graag de cursus Wedding Planner gaan volgen.

  Hebben enkele mensen hier al ervaring mee via Laudius?

  Graag hoor ik dit.

  Groetjes.

 9. Jolanda

  Ik wil graag Arabisch en spaans gaan volgen, maar bij arabisch geen docent en ik lees in eerdere recensies dat er veel taalfouten in zitten. Zou dit opgelost zijn en iemand ervaring hiermee? Ik hoop snel een antwoord te krijgen van iemand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *