NHA ervaringen

Wat zijn jouw ervaringen met NHA (Nationale Handelsacademie)?

Heb jij ervaring met een cursus, opleiding of thuisstudie van NHA? Help anderen dan met het maken van een weloverwogen keuze! Ben je tevreden of juist niet? Waarom ben je (on)tevreden? Laat je reactie hieronder achter!

Op de website van het NHA vind je uiteraard ook veel informatie rondom thuis studeren.

Ben je op zoek naar NHA ervaringen?

Als je zoekt naar antwoorden op specifieke vragen over het NHA, laat je vraag dan hieronder achter. Wij proberen dan een antwoord te vinden voor je!

Laat snel weten wat je NHA ervaringen zijn. Beantwoord onderstaande poll!

Zou jij NHA aanraden aan vrienden en bekenden?

View Results

Laden ... Laden ...

 

3 gedachten over “NHA ervaringen

 1. Rieneke

  De cursus Gewichtsconsulent(e) van de NHA biedt mij de mogelijkheid om flexibel te studeren, waar ik ook ben. Voor mijn sport, wedstrijdzwemmen, train ik 30 uur per week. Daarnaast ben ik veel in het buitenland voor trainingsstages of wedstrijden, waardoor een gewone studie op dit moment geen optie is. Een studie van de NHA is de ideale oplossing: ik neem gewoon mijn laptop en mijn studiemateriaal overal mee naartoe en via internet kan ik mijn studiebegeleider altijd en overal bereiken. Op deze manier kan ik toch een studie doen naast mijn sport.

  De studie Gewichtsconsulent(e) heeft altijd mijn interesse gehad, door mijn achtergrond met sport en mijn studie celbiologie. Met deze studie wil ik zelf een bedrijf opzetten, wat mij weer in staat stelt om op een flexibele manier geld bij te verdienen naast mijn sport. Kortom een studie van de NHA biedt de ideale mogelijkheid van flexibel studeren met als doel het realiseren van een eigen bedrijf.

 2. Linda

  Ik doe de cursus thuiskapper van nha. Vind het een erg leuke en goed opgebouwde cursus. Ik zie dat mijn resultaten steeds beter worden en word goed begeleid door mijn docent.

  Het pakket wat ik bij de cursus kreeg was ook goed voor bij de cursus.

 3. Lia

  Ik doe de opleiding uitvaartverzorging maar loop vast en kan nergens antwoorden vinden. Ook niet via mijn coach of docent daar krijg je geen contact mee. Via een callcentre krijg je onvoldoende reakties terug. Je kunt alleen vragen stellen dmv huiswerk in te sturen maar dat mag maar 2x per hoofdstuk dan kun je dat hoofdstuk niet meer insturen.
  Heel jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *